Calamarsó amb trompetes i ou escaldat

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Nicolau
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rosal 34, Barcelona

INGREDIENTS

  • 320 g de calamarsons
  • 240 g de trompetes de la mort
  • 4 ous
  • oli i sal
  • porradell
  • ají

PREPARACIÓ

Per fer l'ou poche, en un cassó amb aigua bullint, poseu-hi l'ou sense closca, aparteu el cassó del foc i deixeu que es vagi coent.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els calamarsons.

Quan estiguin daurats, afegiu-hi el porradell picat, les trompetes, una mica més d'oli, rectifiqueu-ho de sal i remeneu-ho tot bé.

I ja per acabar, poseu un motlle al centre del plat, ompliu-lo amb el saltat de bolets i calamarsons, poseu-hi l'ou poche a sobre, guarniu-ho amb una mica de porradell picat, un raig d'oli i l'ají, i desemmotlleu-ho.