Calamarsets farcits

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Calamarsets farcits
  • (per a 2 persones)
  • calamarsets
  • capipota
  • 1 tall de cansalada viada
  • 1 botifarra de porc
  • pebre de Sichuan
  • cireres
  • ceba tendra
  • germinacions de rave
  • enciam francès (escaroler)
  • 250 ml de vi negre

PREPARACIÓ

1.Comencem a preparar la salsa. Reduïm el vi, fent-lo bullir.

2.Tallem el capipota, i després el fregim. Tallem ceba i la posem a la paella per perfumar-lo.

3.Mentrestant, per fer el farciment, anem esberlant un trosset de botifarra. Ho combinem amb unes germinacions de rave. Hi posem unes cireres talladetes per donar-hi un toc d'acidesa.

4.Posem l'enciam a la base, en tallem la tija, posem ceba a la base i hi afegim el farciment. Ho emboliquem i ho posem dins del calamar.

5.Tirem pebre al vi, quan bulli.

6.Així queda un cop fregit el capipota, al qual hem afegit les freixures, els ulls, la melsa i la tinta dels calamars.

7.Aboquem el vi a la paella.

8.Untem bé amb oli els calamars i els posem a la planxa. Els deixem fer i, quan ja estan, els emplatem amb la salsa. Mireu com ens han quedat per dins!