Calamars saltats amb verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Víctor Quintillà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Lluerna, Santa Coloma de Gramenet

INGREDIENTS

  • 800 g de calamars nets
  • 8 espàrrecs de marge
  • 50 g de pèsols nets
  • 50 g de faves tendres pelades
  • 3 cebes tendres
  • 3 alls tendres
  • all picat
  • julivert
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Escaldeu en una olla amb aigua sal, sucre, els pèsols i les faves. Després, refresqueu-los en un bol amb aigua freda i gel.
Tot seguit, escaldeu en una olla amb aigua bullent els alls tendres, les cebes tendres i el espàrrecs. Després, refredeu-ho tot en un bol amb aigua freda i gel.

A continuació, talleu els calamars a rodanxes gruixudes, procurant que conservin la pell, i salteu-los en una paella amb l'oli calent. Quan s'hagin enrossit una mica, afegiu-hi les verdures i salteu-ho tot junt. Finalment, afegiu-hi l'all picat, el julivert picat i la sal. Remeneu-ho bé i ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut