Calamars saltats amb verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Víctor Quintillà
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lluerna, Santa Coloma de Gramenet
INGREDIENTS
- 800 g de calamars nets
- 8 espàrrecs de marge
- 50 g de pèsols nets
- 50 g de faves tendres pelades
- 3 cebes tendres
- 3 alls tendres
- all picat
- julivert
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Escaldeu en una olla amb aigua sal, sucre, els pèsols i les faves. Després, refresqueu-los en un bol amb aigua freda i gel.
Tot seguit, escaldeu en una olla amb aigua bullent els alls tendres, les cebes tendres i el espàrrecs. Després, refredeu-ho tot en un bol amb aigua freda i gel.
A continuació, talleu els calamars a rodanxes gruixudes, procurant que conservin la pell, i salteu-los en una paella amb l'oli calent. Quan s'hagin enrossit una mica, afegiu-hi les verdures i salteu-ho tot junt. Finalment, afegiu-hi l'all picat, el julivert picat i la sal. Remeneu-ho bé i ja podeu emplatar-ho.
Tot seguit, escaldeu en una olla amb aigua bullent els alls tendres, les cebes tendres i el espàrrecs. Després, refredeu-ho tot en un bol amb aigua freda i gel.
A continuació, talleu els calamars a rodanxes gruixudes, procurant que conservin la pell, i salteu-los en una paella amb l'oli calent. Quan s'hagin enrossit una mica, afegiu-hi les verdures i salteu-ho tot junt. Finalment, afegiu-hi l'all picat, el julivert picat i la sal. Remeneu-ho bé i ja podeu emplatar-ho.