Calamars farcits i crema de llimona

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cata 1.81, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 calamars
  • 1 carbassó
  • formatge
  • codonyat
  • 1/4 de l de nata líquida
  • la pell d'una llimona
  • 1 patata
  • sal i pebre
  • el suc d'una llimona
  • oli de gira-sol
  • 1 culleradeta de salsa de soja

PREPARACIÓ

Per fer la crema de llimona, fiqueu en un cassó la nata i la pell de llimona, deixeu-ho bullir durant 45 minuts i retireu-ho del foc.
. Tot seguit, afegiu-hi una patata, bullida i pelada, tritureu-ho tot amb el túrmix i rectifiqueu-ho de sal.

A continuació, feu un tall als calamars i farciu-los amb dues làmines de carbassó, un tall de formatge, dues làmines més de carbassó i un tall de codonyat. Seguidament, lligueu-los amb un cordill, salpebreu-los i marineu-los en un bol amb la salsa de soja, el suc de llimona i l'oli de gira-sol durant mitja hora. Després, fregiu-los en una paella amb una mica d'oli ben calent durant 3 o 4 minuts.

I ja per acabar, feu una base amb la crema de llimona al centre del plat i poseu-hi els calamars a sobre.
Anar al contingut