Calamars amb cloïsses i mongetes del ganxet

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pep Manubens
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Pep, Barcelona

INGREDIENTS

  • 250 g de mongetes del ganxet bullides
  • 400 g de calamars
  • 150 g de cloïsses
  • all
  • julivert
  • ametlles
  • fumet de peix
  • 1 copeta de conyac
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, salteu els calamarsons i les cloïsses en una paella amb oli.
Mentrestant, poseu les ametlles, els alls pelats, el julivert i una mica de sal en el morter, i piqueu-ho. Quan les cloïsses s'hagin obert, incorporeu-hi la picada. Després afegiu-hi el conyac i flamegeu-ho. Quan l'alcohol s'hagi evaporat, afegiu-hi les mongetes del ganxet bullides i salteu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi el fumet de peix calent i deixeu-ho coure uns 3 o 4 minuts. I ja, per acabar, salpebreu el plat, remeneu-ho i ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut