Calamarcets amb amanida

INGREDIENTS

  • fulles d'amanida
  • tomàquet
  • ceba tendra
  • api
  • calamarcets
  • sal
  • oli
  • algues deshidratades
  • api en pols

PREPARACIÓ

Agafem un tomàquet i el tallem a trossos, el posem en un bol i hi afegim unes fulles d?amanida. Piquem una ceba tendra i la posem dins. Agafem una tija d?api i la tallem a llenques primetes.
D?altra banda, prenem uns calamarcets i els fem a la planxa, posant-hi la sal al final i unes gotes d?oli a mig fer.
Per fer la vinagreta agafem unes algues deshidratades, uns grans de pebre rosa esclafats, una mica d?api en pols i una cullerada d?oli per persona. Ho barregem tot en un bol amb unes gotetes de vinagre.
Emplatem els calamarcets junt amb l?amanida i aleshores hi posem pel damunt una mica de la vinagreta.