Cake helado de limón (Pastís gelat de llimona) - Cuba
- Programa: Karakia
- Cuina: Catrín Coll, Pals
INGREDIENTS
- 1 pot de llet condensada
- 2 ous
- llimones
- panetelas (melindros)
PREPARACIÓ
Barregeu la llet condensada amb mig got de suc de llimona, els rovells dels ous i ratlladura de pell de llimona.
Munteu les clares a punt de neu i, amb molt de compte, incorporeu-les a la barreja anterior.
Talleu els melindros per la meitat, al llarg.
En un motllo per anar al congelador, feu-hi un llit de melindros i, a sobre, poseu-hi una capa de la barreja de llet condensada.
Aneu fent capes alternes i deixeu-ho al congelador unes 4-6 hores. Si folreu el motlle amb paper film de plàstic abans d'omplir-lo, us serà molt més fàcil desemmotllar el gelat.
Munteu les clares a punt de neu i, amb molt de compte, incorporeu-les a la barreja anterior.
Talleu els melindros per la meitat, al llarg.
En un motllo per anar al congelador, feu-hi un llit de melindros i, a sobre, poseu-hi una capa de la barreja de llet condensada.
Aneu fent capes alternes i deixeu-ho al congelador unes 4-6 hores. Si folreu el motlle amb paper film de plàstic abans d'omplir-lo, us serà molt més fàcil desemmotllar el gelat.