Cabrit confitat amb herbes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Isabel Juncà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Ca l'Enric, La vall de Bianya

INGREDIENTS

  • 600 g de cabrit
  • 4 cebes de platillo
  • 1 cabeça d'alls
  • llorer
  • farigola
  • romaní
  • pebre en gra
  • 1 clau d'olor
  • patates
  • 1/2 l d'oli de gira-sol
  • 500 g de cansalada
  • 1/4 l de vi negre
  • 10 g de sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una cassola les costelles, la cansalada, les cebes, l'all sencer, la farigola, el llorer, el romaní, el pebre, el clau, l'oli, el llard, la sal i el vi negre.
Remeneu-ho i deixeu-ho coure durant una hora i mitja a foc lent, procurant que no arrenqui el bull. A continuació, retireu les herbes i poseu les costelles, la cansalada, les cebes i l'all en una safata per al forn. Cobriu el cabrit amb una capa de sal i deixeu-ho coure al forn fins que es faci una crosta. Tot seguit, a la mateixa cassola on heu fet el cabrit, confiteu les patates pelades durant uns 30 minuts. I ja, per acabar, emplateu-ho tot junt.
Anar al contingut