Cabdells d'enciam escaldats

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 cabdell d'enciam
  • 1 punteta de pebre dolç
  • 2 espàrrecs blancs de llauna
  • 6 olives verdes
  • 1 tall primet de pernil
  • 1 tall de mig centímetre d'ample de cansalada virada crua
  • 1 ou dur
  • oli d'oliva verge extra
  • vinagre blanc

PREPARACIÓ

1. Netegeu el cabdell posant-lo cap per avall en un bol amb aigua per treure-li la sorra. Per fer-ho millor, feu un tall en forma de creu a la part de les fulles.
2. Talleu-lo en forma de vano, que ocupi tot el plat.
3. Talleu els espàrrecs blancs a daus petits, traieu el pinyol de les olives i ratlleu l'ou dur, tot dins d'un bol.
4. Poseu-hi un raig d'oli d'oliva, el pebre dolç i el vinagre i barregeu-ho bé.
5. Escampeu aquesta picada per sobre del cabdell, i tapeu-ho amb el pernil.
6. Escaldeu la cansalada amb oli i l'escampeu per tota l'amanida.