Cabdells d'enciam escaldats
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 cabdell d'enciam
- 1 punteta de pebre dolç
- 2 espàrrecs blancs de llauna
- 6 olives verdes
- 1 tall primet de pernil
- 1 tall de mig centímetre d'ample de cansalada virada crua
- 1 ou dur
- oli d'oliva verge extra
- vinagre blanc
PREPARACIÓ
1. Netegeu el cabdell posant-lo cap per avall en un bol amb aigua per treure-li la sorra. Per fer-ho millor, feu un tall en forma de creu a la part de les fulles.
2. Talleu-lo en forma de vano, que ocupi tot el plat.
3. Talleu els espàrrecs blancs a daus petits, traieu el pinyol de les olives i ratlleu l'ou dur, tot dins d'un bol.
4. Poseu-hi un raig d'oli d'oliva, el pebre dolç i el vinagre i barregeu-ho bé.
5. Escampeu aquesta picada per sobre del cabdell, i tapeu-ho amb el pernil.
6. Escaldeu la cansalada amb oli i l'escampeu per tota l'amanida.
2. Talleu-lo en forma de vano, que ocupi tot el plat.
3. Talleu els espàrrecs blancs a daus petits, traieu el pinyol de les olives i ratlleu l'ou dur, tot dins d'un bol.
4. Poseu-hi un raig d'oli d'oliva, el pebre dolç i el vinagre i barregeu-ho bé.
5. Escampeu aquesta picada per sobre del cabdell, i tapeu-ho amb el pernil.
6. Escaldeu la cansalada amb oli i l'escampeu per tota l'amanida.