Cabdells de Tudela amb saltat de llenties
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cabdells de Tudela amb saltat de llenties
- (per a 2 persones)
- 1 patata bullida
- 2 cabdells d'enciam tancats
- 10 cirerols
- xicoira
- 200 g de llenties verdes cuites
- 150 g de capipota de vaca bullida
- vinagre de raïm negre
PREPARACIÓ
1.Per fer l'amanida, tallem el capipota i el fem saltar amb oli a la paella. Sal i pebre. Hi aboquem les llenties i abaixem el foc.
2.Hi afegim el vinagre i l'oli. Una mica de sal...
3.I ja només faltarà afegir-hi les llenties amb el capipota a l'amanida.
2.Hi afegim el vinagre i l'oli. Una mica de sal...
3.I ja només faltarà afegir-hi les llenties amb el capipota a l'amanida.