Byreçka me spinag e djathë (Triangles d'espinacs i formatge 'feta') - Albània

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Valbona Gunga "Bona", Barcelona

INGREDIENTS

  • espinacs frescos
  • formatge feta
  • pasta brik
  • oli
  • 1 ou

PREPARACIÓ

Renteu i trinxeu les fulles dels espinacs. En un recipient barregeu els espinacs trinxats amb un tros de formatge feta esmicolat. Fonyeu-ho a mà durant una bona estona perquè us quedi ben barrejat i, si hi ha una mica d'aigua, l'escorreu. Com més seca sigui la barreja, millor us anirà a l'hora de coure els triangles.
Esteneu els fulls de pasta brik i talleu-ne tires d'uns 8-10 cm d'amplada. Poseu una cullerada d'espinacs i formatge a l'extrem d'una tira de pasta i aneu doblegant-la, donant-li la forma d'un triangle.
Disposeu els triangles en una safata per anar al forn, prèviament untada amb oli. Pinteu-los per sobre amb una mica d'ou batut i enforneu-ho durant uns 10 minuts.
Els triangles us han de quedar d'un bonic color daurat.