Burek (Rotlles de xai) - Algèria

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Ghani Samri, Badalona

INGREDIENTS

  • carn picada de xai
  • pasta brick
  • patates
  • ceba
  • julivert
  • ous
  • comí mòlt
  • oli d'oliva
  • pebre negre
  • pebre vermell
  • sal

PREPARACIÓ

Peleu i bulliu les patates. Un cop cuites, aixafeu-les i reserveu-les. Feu un sofregit de ceba i reserveu-lo.
En un cassó amb aigua, feu-hi coure un parell d'ous. Un cop durs, trinxeu-los i reserveu-los. Barregeu les patates aixafades amb la carn picada de xai, un ou cru i els ous durs trinxats, el sofregit de ceba, força julivert trinxat, un polsim de comí mòlt, pebre vermell picant, pebre negre i sal.
Talleu porcions de pasta brick i farciu-les amb aquesta barreja. Emboliqueu-les donat-li forma de rotlle i fregiu-les en oli no excessivament calent.