Bunyols

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Bunyols
  • (per compartir)
  • 10 brots de bròquil
  • 10 cols de Brussel·les
  • oli d'oliva
  • oli de gira-sol
  • Per a la pasta de bunyol:
  • 3 ous
  • 300 g farina
  • julivert
  • pebre vermell mòlt
  • aigua amb gas
  • Per a la tempura:
  • farina d'arròs
  • aigua

PREPARACIÓ

1. Preparem una olla amb bastant oli (nosaltres utilitzarem una barreja d'oli d'oliva i oli de gira-sol) i l'escalfem per fregir.

2. Batem els ous amb la farina i anem afegint-hi l'aigua amb gas fins que ens quedi una pasta de bunyol suficientment consistent. Preparem un altre bol amb la farina d'arròs i hi afegim l'aigua, fins que ens quedi una pasta homogènia. Farem bunyols amb aquests dos tipus de pasta.

3. Agafem unes broquetes i hi anem punxant una col de Brussel·les i un brotet de bròquil.

4. Passem aquestes verdures per la pasta de bunyol que hem preparat. En passem unes altres per la tempura que hem fet amb la barreja de la farina d'arròs i l'aigua.

5. Ara ja les podem fregir en oli molt calent. Quan els bunyols pugin, voldrà dir que ja estan fets!