Bunyols de xocolata blanca amb gingebre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Oriol Vicente
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'Àpat, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'arrel de gingebre, típic de la cuina oriental, te la característica d'estimular les digestions y eliminar les flatulènciesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de cobertura blanca
  • 100 g de nata líquida
  • 1 cullerada de gingebre ratllat
  • 100 g de pasta de full
  • 50 g de farina
  • oli d'oliva
  • per acompanyar (opcionalment): sorbet de mandarina

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la nata líquida i el gingebre ratllat en un cassó i deixeu-ho infusionar una estona.
Seguidament, coleu-ho, poseu-ho en un bol amb la cobertura de xocolata blanca i remeneu-ho amb un batedor fins que la xocolata quedi ben desfeta. Després, deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores.

A continuació, poseu farina sobre una superfície plana, a sobre, estireu la pasta de full amb un corró, talleu-la en quadrats, poseu-hi al mig una bola de xocolata blanca, emboliqueu-la donant-li forma rodona i quan en tingueu unes quantes de fetes fregiu-les en un cassó amb oli ben calent fins que quedin dauradets. Finalment, poseu-les sobre paper absorbent durant un parell de minuts. I ja per acabar, emplateu els bunyols i guarniu el plat amb una bola de sorbet de mandarina.
Anar al contingut