Bu naffeig (Pastes fregides) - Sfax, Tunísia
- Programa: Karakia
- Cuina: Ridha Ben Arab, la Roca del Vallès
INGREDIENTS
- Per a unes 12 persones:
- 4 cullerades de maizena
- 4 ous
- 9 cullerades de farina
- 1 got d'aigua
- 1/2 l d'oli d'oliva
- mel
- sèsam
PREPARACIÓ
Barregeu tots els ingredients dins un bol remenant-los de manera vigorosa; és qüestió que a la massa no hi hagi cap grumoll.
Poseu oli abundant en una paella i, quan sigui ben calent, introduïu-hi els motlles. Això farà que després la massa es pugui fregir amb comoditat, sense que hi quedi enganxada. Al cap d'un moment, ja podeu treure els motlles de la paella i sucar-los dins el bol de la massa.
Aneu fregint la massa sucant els motlles amb formes especials (aquesta vegada, en Ridah va utilitzar-ne un amb forma de cor i un altre amb forma de papallona) i introduint-los dins l'oli. Al cap d'un parell de minuts veureu que la massa ja s'ha cuit i té un bonic color daurat. Desenganxeu la massa del motlle amb la punta d'un ganivet, fent-la caure al plat.
Desfeu una mica de mel amb aigua i, just abans de servir les pastes, aboqueu-la per sobre i tireu-hi sèsam pel damunt.
Poseu oli abundant en una paella i, quan sigui ben calent, introduïu-hi els motlles. Això farà que després la massa es pugui fregir amb comoditat, sense que hi quedi enganxada. Al cap d'un moment, ja podeu treure els motlles de la paella i sucar-los dins el bol de la massa.
Aneu fregint la massa sucant els motlles amb formes especials (aquesta vegada, en Ridah va utilitzar-ne un amb forma de cor i un altre amb forma de papallona) i introduint-los dins l'oli. Al cap d'un parell de minuts veureu que la massa ja s'ha cuit i té un bonic color daurat. Desenganxeu la massa del motlle amb la punta d'un ganivet, fent-la caure al plat.
Desfeu una mica de mel amb aigua i, just abans de servir les pastes, aboqueu-la per sobre i tireu-hi sèsam pel damunt.