Bruixes amb verduretes

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 1 bruixa d'uns 200 g
  • 1 pastanaga
  • 1 nap petit
  • 1 got de fumet blanc
  • 3 ravenets vermells
  • fonoll
  • arrel de fonoll
  • 1 cullerada de mostassa a l'antiga
  • 1 cullerada de mantega
  • julivert picat

PREPARACIÓ

Preparació : 10 minuts
Cocció: 15 minuts

1. Agafeu el cap net de ganyes i les aletes del peix i bulliu-ho a foc lent 20 minuts amb poca aigua, una mica de sal i uns grans de pebre.
2. Talleu totes les verdures a dauets regulars i reserveu-les.
3. Un cop tingueu el peix escatat, salpebreu-lo i marqueu-lo a foc fort per les dues bandes en una paella. Reserveu-lo. L'acabarem de coure al forn quan tinguem les verdures a punt.
4. A la mateixa paella, afegiu-hi la mantega i, quan sigui rossa, les verdures. Deixeu que es daurin i remulleu-les amb el fumet blanc. Quan siguin tendres, afegiu-hi la cullerada de mostassa i poseu-ho al punt de sal.
5. Acabeu de coure el peix al forn a 200º durant uns 3-4 minuts.
6. Emplateu les verdures al fons d'un plat de sopa, i poseu-hi al damunt els lloms del peix ja desespinats, és una feina que hauríeu de fer abans, aquesta de desespinar el peix.
7. Escampeu-hi el julivert picat.