"Brownies"

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 70 g de xocolata negra amargant
  • 100 g d'ametlla Marcona trossejada
  • 125 g de mantega pomada
  • 2 ous
  • 150 g de sucre en pols
  • 60 g de farina tamisada

PREPARACIÓ

1. Poseu la xocolata en un cassó al bany Maria calent, amb el foc lent (40 graus).
2. Desfeu la mantega al microones, amb poca potència i vigilant que ens quedi com una pomada, no com un líquid, controlant la jugada constantment. (80 w)
3. Bateu els ous amb el sucre, després la mantega i després la xocolata desfeta, tots dos temperats.
4. Incorporeu la farina i les ametlles, movent perquè quedi tot homogeni i no ens quedin unes brownies tipus tortell de reis.
5. Agafeu un motlle de 30*30 cm l lubrifiqueu-lo amb mantega, o utilitzeu un paper d'estrassa, fent un receptacle de magdalena rectangular.
6. Introduïu la massa en el motlle, i amb una espàtula o el ganivet de tallar pernil alliseu la superfície superior del pa en qüestió.
7. Haureu escalfat el forn prèviament a 180 graus.
8. Fiquem la brownie al forn i l'hi deixem per espai de 15-20 min.
9. Punxeu-la amb la punta d'un ganivet; ha de sortir humida de l'interior de la massa.
10. Traieu-la, refredeu-la i desemmotlleu-la.
11. Talleu-la en quadrats de 4*4 cm. I guardeu-los en una llauna tapada o en un vidre o en un "tàper", qualsevol continent hermètic.