Bròquil amb panses i pinyons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Merlot, Tarragona
INGREDIENTS
- bròquil
- comí
- sal (o garum)
- 1/2 got de vi ranci
- oli
- 50 g de panses
- 50 g de pinyons
- pebre
- 20 g de sèmola
- aigua
PREPARACIÓ
Primer de tot, talleu el bròquil a trossos grossos i poseu-lo a coure en una olla amb aigua bullint i sal.
Escorreu-lo i tot seguit prepareu l'acompanyament. En una paella ben calenta, poseu-hi oli i les panses i els pinyons. Salteu-ho una mica i després afegiu-hi el comí, una mica de sal i pebre. Remeneu-ho i tireu-hi el vi ranci. Quan s'hagi evaporat tot l'alcohol, allargueu-ho amb una mica d'aigua i incorporeu-hi la sèmola. Deixeu-ho coure 10 minuts a foc baix. Ja per acabar, serviu el bròquil amb la salsa i un rajolí d'oli.
Escorreu-lo i tot seguit prepareu l'acompanyament. En una paella ben calenta, poseu-hi oli i les panses i els pinyons. Salteu-ho una mica i després afegiu-hi el comí, una mica de sal i pebre. Remeneu-ho i tireu-hi el vi ranci. Quan s'hagi evaporat tot l'alcohol, allargueu-ho amb una mica d'aigua i incorporeu-hi la sèmola. Deixeu-ho coure 10 minuts a foc baix. Ja per acabar, serviu el bròquil amb la salsa i un rajolí d'oli.