Broquetes de tonyina amb verdures
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Broquetes de tonyina amb verdures
- (per compartir)
- xampinyons grossos
- tomàquets
- pebrots de Padrón
- panolles de blat de moro
- carbassó
- cebes confitades
- llom de tonyina
- wasabi
- salsa de soja
PREPARACIÓ
1. Tallem el carbassó amb pell a rodanxes gruixudes i les posem al damunt de la graella.
2. Posem a la graella les panolles de blat de moro, els xampinyons, els tomàquets i els pebrots. Deixem que cogui tot plegat.
3. Barregem bé en un bol una culleradeta de wasabi amb tres cullerades de salsa de soja.
4. Tallem a daus el llom de tonyina i els posem dins d'una safata i els deixem marinar amb la barreja de wasabi i salsa de soja.
5. Muntem les broquetes alternant les verdures i els daus de tonyina. Deixem a banda el blat de moro.
6. Salem les broquetes i les posem ja muntades a la brasa, més o menys 1 minut per cada banda de la broqueta.
7. Podem afegir els grans de blat de moro a la brasa en una amanida de llenties cuites, ceba tendra i tomàquet, o menjar-los directament de la panolla.
2. Posem a la graella les panolles de blat de moro, els xampinyons, els tomàquets i els pebrots. Deixem que cogui tot plegat.
3. Barregem bé en un bol una culleradeta de wasabi amb tres cullerades de salsa de soja.
4. Tallem a daus el llom de tonyina i els posem dins d'una safata i els deixem marinar amb la barreja de wasabi i salsa de soja.
5. Muntem les broquetes alternant les verdures i els daus de tonyina. Deixem a banda el blat de moro.
6. Salem les broquetes i les posem ja muntades a la brasa, més o menys 1 minut per cada banda de la broqueta.
7. Podem afegir els grans de blat de moro a la brasa en una amanida de llenties cuites, ceba tendra i tomàquet, o menjar-los directament de la panolla.