Broquetes de tonyina amb verdures

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Broquetes de tonyina amb verdures
  • (per compartir)
  • xampinyons grossos
  • tomàquets
  • pebrots de Padrón
  • panolles de blat de moro
  • carbassó
  • cebes confitades
  • llom de tonyina
  • wasabi
  • salsa de soja

PREPARACIÓ

1. Tallem el carbassó amb pell a rodanxes gruixudes i les posem al damunt de la graella.
2. Posem a la graella les panolles de blat de moro, els xampinyons, els tomàquets i els pebrots. Deixem que cogui tot plegat.
3. Barregem bé en un bol una culleradeta de wasabi amb tres cullerades de salsa de soja.
4. Tallem a daus el llom de tonyina i els posem dins d'una safata i els deixem marinar amb la barreja de wasabi i salsa de soja.
5. Muntem les broquetes alternant les verdures i els daus de tonyina. Deixem a banda el blat de moro.
6. Salem les broquetes i les posem ja muntades a la brasa, més o menys 1 minut per cada banda de la broqueta.
7. Podem afegir els grans de blat de moro a la brasa en una amanida de llenties cuites, ceba tendra i tomàquet, o menjar-los directament de la panolla.