Broqueta de tonyina amb soja

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Carlos Abellán
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Comerç 24, Barcelona

INGREDIENTS

  • 150 g de tonyina
  • 1/2 dl de salsa de soja
  • 1/2 dl d'oli de gingebre
  • cibulet
  • mostassa en gra

PREPARACIÓ

Per fer l'oli de gingebre, talleu el gingebre i peleu-lo. Tot seguit, ratlleu-lo i poseu-lo en un bol amb oli.
Escalfeu-lo una mica en un cassó. Quan el retireu del foc, tapeu el cassó amb paper film perquè no perdi l'aroma. A continuació, talleu a daus regulars el llom de tonyina. Després retireu el paper film del cassó i afegiu-hi la salsa de soja en la mateixa proporció que l'oli de gingebre. Aboqueu-ho en un bol i incorporeu-hi els daus de tonyina. Quan hagin passat 5 minuts, retireu els daus de tonyina del bol i poseu-los en una safata. Incorporeu-hi el cibulet trossejat i una mica de mostassa en gra al damunt. Finalment, punxeu els daus amb les broquetes.