Brioix

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Brioix
  • 70 g de llevat de forner
  • 7 ous
  • 150 g de mantega feta pomada
  • 200 g de farina fluixa
  • 800 g de farina de força
  • sucre
  • 110 ml de llet
  • aigua
  • 15 g de sal

PREPARACIÓ

1. Posem la barreja de farina en un bol amb tots els ous. Ho anem amassant. Hi anem afegint llet i ho continuem treballant.

2. Ara hi posem una mica d'aigua. Hi afegim la mantega feta pomada i ho continuem amassant. Ho deixem reposar una horeta.

3. La massa ha d'haver pujat molt de volum. Pintem el motlle amb mantega desfeta. Hi passem farina perquè no s'hi enganxi la massa. Omplim el motlle amb la massa.

4. Deixem la massa mitja hora dins dels motlles. La pintem amb ou, i cap al forn a 180 graus. Després de mitja hora, mireu com han quedat el brioixos!