Bread and butter pudding (Púding de pa i mantega) - Hampshire, Anglaterra, Regne Unit
- Programa: Karakia
- Cuina: Steve West, Lleida
INGREDIENTS
- pa (sec o tou)
- mantega
- sucre
- panses
- llet
- crema de llet
- nou moscada (opcional)
PREPARACIÓ
Talleu el pa a llesques fines i unteu-les amb mantega.
En un motllo que pugui anar al forn, poseu-hi una primera capa de pa.
Escampeu-hi per sobre unes cullerades de sucre i unes quantes panses.
Aboqueu-hi per sobre un bon raig de llet barrejada amb crema de llet.
Feu una altra capa de pa amb mantega, sucre i panses i torneu a mullar-ho amb la barreja de llet i crema de llet.
Si us hi agrada el gust, espolseu-hi per sobre una mica de nou moscada ratllada.
Enforneu-ho durant uns 20-25 minuts i ja tindreu el púding llest.
En un motllo que pugui anar al forn, poseu-hi una primera capa de pa.
Escampeu-hi per sobre unes cullerades de sucre i unes quantes panses.
Aboqueu-hi per sobre un bon raig de llet barrejada amb crema de llet.
Feu una altra capa de pa amb mantega, sucre i panses i torneu a mullar-ho amb la barreja de llet i crema de llet.
Si us hi agrada el gust, espolseu-hi per sobre una mica de nou moscada ratllada.
Enforneu-ho durant uns 20-25 minuts i ja tindreu el púding llest.