Botifarres dolces amb poma i torradetes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Cèlia Güell (jubilada)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La botifarra dolça està elaborada amb carn magra de porc, per tant és un aliment que principalment aporta proteïnes, ferro i vitamines del grup B. A diferència d'altres botifarres conté sucre.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 botifarres dolces
  • 3 pomes
  • 8 llesques de pa
  • la pell d'una llimona
  • 1 canonet de canyella
  • 1 raig de moscatell
  • 1 got d'aigua
  • sucre
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una paella l'aigua, el moscatell, el sucre, la canyella i la pell de la llimona, remeneu-ho i deixeu-ho coure uns segons.

Quan el sucre estigui desfet, afegiu-hi la botifarra, punxada amb una forquilla, i deixeu-la coure durant uns 10 minuts.

Mentrestant, talleu les pomes a grills sense pelar-les.

A continuació, retireu la botifarra de la paella, poseu-hi la poma i deixeu-la coure fins que quedi tova.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli fregiu les llesques de pa fins que quedin dauradetes.

Finalment, poseu les torrades a la paella de la botifarra i les pomes perquè s'impregnin del suc.

I ja per acabar, emplateu una torrada, poseu-hi la botifarra a sobre, cobriu-la amb els grills de poma i salseu el plat amb el suc de coure les botifarres i la poma.
Anar al contingut