Bombons de pebre de Jamaica
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: RamAula Chocavic
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb
INGREDIENTS
- 200 g de xocolata de cobertura de llet
- 200 g de xocolata de cobertura negra al 71%
- 225 g de nata líquida
- 6 g de pebre de Jamaica
- xocolata de cobertura al 71%
- cacau en pols
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu la nata líquida en un cassó, afegiu-hi el pebre de Jamaica i infusioneu-lo durant 4 o 5 minuts.
Coleu la barreja i aboqueu-la sobre les cobertures de les xocolates picades. Barregeu-ho bé. A continuació, feu un marc rectangular amb uns regles sobre un paper sulfuritzat i aboqueu-hi la massa a dins. Aplaneu-ho bé i deixeu-ho reposar durant dues hores. Tot seguit, talleu la xocolata en quadrats de 2 o 3 centímetres de costat. Després, tempereu la cobertura de xocolata al 71% fent-la refredar sobre una superfície de marbre. I ja per acabar, banyeu els bombons en aquesta xocolata i deixeu-los refredar sobre un paper sulfuritzat. Decoreu-los fent una marca amb la forquilla o cobrint-los de cacau en pols.
Coleu la barreja i aboqueu-la sobre les cobertures de les xocolates picades. Barregeu-ho bé. A continuació, feu un marc rectangular amb uns regles sobre un paper sulfuritzat i aboqueu-hi la massa a dins. Aplaneu-ho bé i deixeu-ho reposar durant dues hores. Tot seguit, talleu la xocolata en quadrats de 2 o 3 centímetres de costat. Després, tempereu la cobertura de xocolata al 71% fent-la refredar sobre una superfície de marbre. I ja per acabar, banyeu els bombons en aquesta xocolata i deixeu-los refredar sobre un paper sulfuritzat. Decoreu-los fent una marca amb la forquilla o cobrint-los de cacau en pols.