Bombons de foie gras

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 100 g de xocolata negra amb un 74% de cacau
  • 25 g de cacauets crus del Brasil
  • 150g de foie gras mig cuit
  • 25 g de mantega de bona qualitat

PREPARACIÓ

Preparació: 10 minuts
Cocció (només per al crocant)

1. Poseu el mig cuit en un recipient petit, filmeu-lo en contacte amb el foie i tempereu-lo a la nevera.
2. Piqueu els cacauets amb la batedora elèctrica, sense convertir-los en pols, sinó simplement trossejats.
3. Poseu la xocolata i la mantega al bany maria fins que es desfacin. Afegiu-hi els cacauets. Reserveu-ho.
4. Feu boles amb el mig cuit, amb uns guants de làtex posats per no oxidar el foie, i tempereu-les al congelador 5 minuts.
5. Finalment, passeu les boles per la cobertura de xocolata.
6. Poseu els bombons en un plat o en una reixa a la nevera. Abans de servir-los, claveu-los una broqueta de bambú.