Bombó de taronja

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Canal
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 200 g de nata
  • 100 g de melmelada de taronja amarga
  • la pell de mitja taronja ratllada
  • 450 g de xocolata negra
  • 30 g de mantega
  • 50 g de cacau en pols

PREPARACIÓ

Per començar, feu bullir la nata en un cassó, incorporeu-hi la melmelada de taronja i remeneu-ho.
Després, poseu la xocolata trossejada en un bol i afegiu-hi la nata i la melmelada bullint. Remeneu-ho i incorporeu-hi la pell de taronja i la mantega a temperatura ambient. A continuació, folreu una safata amb paper film i aboqueu-hi la xocolata. Deixeu-ho refredar a la nevera durant 24 hores. Per acabar, desemmotlleu la xocolata i talleu-la a quadradets. Finalment, cobriu els quadradets amb cacau en pols.