Bombó de taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Canal
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 200 g de nata
- 100 g de melmelada de taronja amarga
- la pell de mitja taronja ratllada
- 450 g de xocolata negra
- 30 g de mantega
- 50 g de cacau en pols
PREPARACIÓ
Per començar, feu bullir la nata en un cassó, incorporeu-hi la melmelada de taronja i remeneu-ho.
Després, poseu la xocolata trossejada en un bol i afegiu-hi la nata i la melmelada bullint. Remeneu-ho i incorporeu-hi la pell de taronja i la mantega a temperatura ambient. A continuació, folreu una safata amb paper film i aboqueu-hi la xocolata. Deixeu-ho refredar a la nevera durant 24 hores. Per acabar, desemmotlleu la xocolata i talleu-la a quadradets. Finalment, cobriu els quadradets amb cacau en pols.
Després, poseu la xocolata trossejada en un bol i afegiu-hi la nata i la melmelada bullint. Remeneu-ho i incorporeu-hi la pell de taronja i la mantega a temperatura ambient. A continuació, folreu una safata amb paper film i aboqueu-hi la xocolata. Deixeu-ho refredar a la nevera durant 24 hores. Per acabar, desemmotlleu la xocolata i talleu-la a quadradets. Finalment, cobriu els quadradets amb cacau en pols.