Bombó de formatge de cabra

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Mey Hofmann
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hofmann, Barcelona

INGREDIENTS

  • 500 g de puré de tomàquet
  • 200 g de sucre
  • 3 gotes de Tabasco
  • 1 culleradeta de sal d'api
  • 1/2 copa de vinagre de xerès
  • 4 fulles de gelatina
  • 200 g de formatge de cabra
  • llavors de sèsam i de roselles

PREPARACIÓ

Poseu el puré de tomàquet, el sucre, el vinagre, la sal d'api i el Tabasco en un cassó i deixeu-ho coure fins a aconseguir una textura de confitura.
Després, afegiu-hi la gelatina, que prèviament haurem tingut en remull, i reserveu-ho.

A continuació, trinxeu el formatge de cabra i feu-ne unes boles. Claveu un pinxo llarg a cada bola i mulleu-les amb la confitura de tomàquet. Després, arrebosseu algunes boles amb llavors de sèsam i algunes altres amb llavors de roselles.

I ja per acabar, ompliu un got amb sal gruixuda, claveu-hi els pinxos a dins i decoreu el plat amb una línia de sal, uns pètals de flors i un tomàquet cherry.