Bombó de formatge de cabra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mey Hofmann
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hofmann, Barcelona
INGREDIENTS
- 500 g de puré de tomàquet
- 200 g de sucre
- 3 gotes de Tabasco
- 1 culleradeta de sal d'api
- 1/2 copa de vinagre de xerès
- 4 fulles de gelatina
- 200 g de formatge de cabra
- llavors de sèsam i de roselles
PREPARACIÓ
Poseu el puré de tomàquet, el sucre, el vinagre, la sal d'api i el Tabasco en un cassó i deixeu-ho coure fins a aconseguir una textura de confitura.
Després, afegiu-hi la gelatina, que prèviament haurem tingut en remull, i reserveu-ho.
A continuació, trinxeu el formatge de cabra i feu-ne unes boles. Claveu un pinxo llarg a cada bola i mulleu-les amb la confitura de tomàquet. Després, arrebosseu algunes boles amb llavors de sèsam i algunes altres amb llavors de roselles.
I ja per acabar, ompliu un got amb sal gruixuda, claveu-hi els pinxos a dins i decoreu el plat amb una línia de sal, uns pètals de flors i un tomàquet cherry.
Després, afegiu-hi la gelatina, que prèviament haurem tingut en remull, i reserveu-ho.
A continuació, trinxeu el formatge de cabra i feu-ne unes boles. Claveu un pinxo llarg a cada bola i mulleu-les amb la confitura de tomàquet. Després, arrebosseu algunes boles amb llavors de sèsam i algunes altres amb llavors de roselles.
I ja per acabar, ompliu un got amb sal gruixuda, claveu-hi els pinxos a dins i decoreu el plat amb una línia de sal, uns pètals de flors i un tomàquet cherry.