Bolo de milho (Pastís de panís) - São Paulo
- Programa: Karakia
- Cuina: Guacira Ramos, Castelldefels
INGREDIENTS
- 400 g de panís (2 llaunes)
- 400 g de llet condensada
- 125 g de coco ratllat
- 3 ous
- 1 sobre de llevat
- margarina
PREPARACIÓ
Escorreu el panís i poseu-lo dins el got del robot de cuina. Si no en teniu, també ho podeu triturar, a la màxima potència, amb el túrmix.
Afegiu-hi els ous, la llet condensada, una cullerada generosa de margarina i el llevat en pols. Bateu-ho tot perquè quedi ben barrejat i afegiu-hi el coco ratllat. Remeneu-ho.
Folreu un motllo amb paper de forn i aboqueu-hi la pasta.
Retalleu les vores sobreres del paper perquè no es cremin i enforneu-ho, durant uns 40-50 minuts, a 150º.
Traieu-lo del motllo, separeu-ne el paper de coure i deixeu-lo refredar.
Afegiu-hi els ous, la llet condensada, una cullerada generosa de margarina i el llevat en pols. Bateu-ho tot perquè quedi ben barrejat i afegiu-hi el coco ratllat. Remeneu-ho.
Folreu un motllo amb paper de forn i aboqueu-hi la pasta.
Retalleu les vores sobreres del paper perquè no es cremin i enforneu-ho, durant uns 40-50 minuts, a 150º.
Traieu-lo del motllo, separeu-ne el paper de coure i deixeu-lo refredar.