Bloody Mary

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Bloody Mary
  • (per a 2 persones)
  • 2 branquetes d'api
  • 2 gotes de tabasco
  • pebre negre mòlt
  • 1 pessic de sal d'api
  • 3 tomàquets vermells
  • aigua

PREPARACIÓ

1. Triem dues copes de còctel i hi tirem un pessic de sal d'api, un altre pessic de pebre negre mòlt i dues gotetes de tabasco a cada copa.
2. Tallem els tomàquets per la meitat i els fiquem a la liquadora per extreure'n el suc.
3. Posem una mica d'aigua en un got gros i hi afegim el suc de tomàquet que hem liquat. Barregem els dos líquids per aclarir el suc de tomàquet.
4. Aboquem la barreja d'aigua i suc de tomàquet a les copes i decorem cada copa amb una branqueta d'api.