Bledes en dues textures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Mariona Quadrada
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Taller de cuina Mariona Quadrada, Reus
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les bledes son pobres en nutrients energètics però riques en nutrients reguladors com vitamines, minerals i fibra, concentrats en les parts més fosques de la fulla.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de bledes
  • 25 g de pernil greixós
  • 2 pastanagues
  • 1 patata
  • 1 ou
  • farina
  • 1 polset de curri
  • oli
  • sal
  • alls
  • aigua

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu els alls laminats.Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la patata i la pastanaga, ja pelades i tallades a làmines molt fines amb una mandolina, i salteu-ho durant un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi les fulles de bledes tallades a trossos, la sal, el curri i el pernil tallat a trossos i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més.

A continuació, afegiu-hi una mica de farina i remeneu-ho bé. Quan la farina estigui ben desfeta, poseu-hi una mica d'aigua, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts més.Mentrestant, en una paella amb oli abundant fregiu els tronxos de les bledes que haureu arrebossat amb ou i farina.I ja per acabar, emplateu el saltat de bledes i col·loqueu-hi els tronxos arrebossats per sobre.
Anar al contingut