Black-eyed peas (Fesols) - Estats Units

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Richard Schweid i Lakshumi Ramachandran, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de fesolets
  • 6 talls de cansalada viada
  • 1 os de pernil
  • 1 ceba
  • 1 bitxo tabasco o salsa picant

PREPARACIÓ

Per fer aquest plat no cal que deixeu els fesolets en remull prèviament. Poseu-los en una olla al foc amb aigua, just que els cobreixi, juntament amb l'os de pernil, el bitxo i la ceba picada. A part, fregiu la cansalada i després talleu-la a trossos, que incorporareu a l'olla. Deixeu coure els fesolets fins que siguin tendres, amb compte d'anar-hi afegint aigua si minva massa. A mitja cocció hi podeu afegir, si us hi agrada, una mica de tabasco. Rectifiqueu-ho de sal i, quan els fesolets siguin cuits, ja els podeu servir.