Bistec rus amb cansalada i rostit de salsifins

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carme Picas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Ginjoler, Girona
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de vedella és una carn vermella molt rica en ferro absorbible fàcilment pel nostre organisme, es recomana prendre-la 2 cops per setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de filet de vedella
  • 12 talls de cansalada de pebre llescada fina
  • 200 g de salsifins
  • 100 g de cebetes
  • 2 pastanagues
  • 2 grans d'all
  • 2 tomacons de penjar pelats
  • 1 canonet de canyella
  • una copa de vi ranci
  • llorer
  • oli
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una cassola amb oli abundant els salsifins, ja pelats i escaldats, les pastanagues pelades i tallades a rodanxes, els tomacons tallats a dauets, les cebetes pelades, els alls aixafats, la sal, el pebre i el vi ranci, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant 40 minuts a foc suau remenant-ho de tant en tant. A mitja cocció, afegiu-hi el llorer i la canyella.

Mentrestant, piqueu el filet de vedella, salpebreu-lo, poseu-lo sobre unes quantes làmines de cansalada, emboliqueu-ho com si féssiu un caneló i fregiu-ho en una paella amb una mica d'oli fins que quedi ben dauradet de tots costats.

I ja per acabar, emplateu el bistec rus i poseu-hi el rostit de verdures al costat.
Anar al contingut