Bistec rus amb cansalada i rostit de salsifins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carme Picas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Ginjoler, Girona
- Informació nutricional -Obre
La carn de vedella és una carn vermella molt rica en ferro absorbible fàcilment pel nostre organisme, es recomana prendre-la 2 cops per setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 500 g de filet de vedella
- 12 talls de cansalada de pebre llescada fina
- 200 g de salsifins
- 100 g de cebetes
- 2 pastanagues
- 2 grans d'all
- 2 tomacons de penjar pelats
- 1 canonet de canyella
- una copa de vi ranci
- llorer
- oli
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en una cassola amb oli abundant els salsifins, ja pelats i escaldats, les pastanagues pelades i tallades a rodanxes, els tomacons tallats a dauets, les cebetes pelades, els alls aixafats, la sal, el pebre i el vi ranci, tapeu la cassola i deixeu-ho coure durant 40 minuts a foc suau remenant-ho de tant en tant. A mitja cocció, afegiu-hi el llorer i la canyella.
Mentrestant, piqueu el filet de vedella, salpebreu-lo, poseu-lo sobre unes quantes làmines de cansalada, emboliqueu-ho com si féssiu un caneló i fregiu-ho en una paella amb una mica d'oli fins que quedi ben dauradet de tots costats.
I ja per acabar, emplateu el bistec rus i poseu-hi el rostit de verdures al costat.
Mentrestant, piqueu el filet de vedella, salpebreu-lo, poseu-lo sobre unes quantes làmines de cansalada, emboliqueu-ho com si féssiu un caneló i fregiu-ho en una paella amb una mica d'oli fins que quedi ben dauradet de tots costats.
I ja per acabar, emplateu el bistec rus i poseu-hi el rostit de verdures al costat.