Bis amb mongetes del ganxet

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • 2 bisos

    200 g de mongeta del ganxet

    alga kombu

    col de paperina

    aigua mineral

    cibulet

    oli OVE

    pebre sansho

    1 llimona

PREPARACIÓ

Bullim la mongeta del ganxet amb l'alga dins 1,5 litres d'aigua mineral durant 45 minuts a l'olla de pressió i, un cop passat aquest temps, ho deixem reposar 45 minuts més.

Netegem, filetegem i tallem el bis a mida de mossegada.

Separem l'aigua de cocció de les mongetes i la posem dins una olla.

Tallem la col de paperina com fideus i l'escaldem a l'olla amb l'aigua de cocció de les mongetes.

Escaldem un o dos minuts el peix dins la mateixa olla.

Hi posem el pebre, el cibulet, un raig d'oli i ho servim amb una mica de ratlladura de llimona per sobre.