Bigoli fagioli (Pasta amb fesols) - Itàlia

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Teresa Duó (trattoria Vecchia Milano), Empuriabrava

INGREDIENTS

  • fesols
  • espaguetis
  • brou de vedella
  • ceba
  • cansalada
  • romaní
  • salsa de tomàquet
  • oli

PREPARACIÓ

Poseu els fesols en remull tot un dia. Per coure'ls, afegiu-hi més aigua i brou de vedella. Prepareu un sofregit amb la ceba i la cansalada tallades a trossos i ho poseu en una paella. Després afegiu-hi el romaní, un rajolí d'oli i finalment, el tomàquet.
Agafeu un sedàs, poseu-lo a sobre de l'olla dels fesols i coleu-hi el sofregit de manera que el suc vagi dins l'olla. Després incorporeu-hi els espaguetis tallats. Quan la pasta estigui feta, deixeu-la reposar uns 7-8 minuts, juntament amb els fesols, i ja està a punt per servir.