Besuc saltat amb mango i safrà

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 1 besuc d'uns 450 g
  • 1 mango
  • 100 g de mongetes seques i l'aigua de la cocció
  • 1/2 culleradeta de safrà
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 nou de mantega

PREPARACIÓ

1. Peleu i talleu el mango a grills.
2. Escalfeu una paella i, quan sigui ben calenta, poseu-hi el mango amb la mantega i el sucre per caramel·litzar-lo.
3. Després, afegiu-hi el safrà torrat, l'aigua de cocció de les mongetes i les mongetes.
4. En una altra paella, feu el peix a la planxa.
5. Emplateu-ho:
a. Poseu el mango i les mongetes al centre del plat.
b. Poseu el filet de peix al damunt.