Bavaresa de formatge fresc i mango

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Elea Viñas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Arrel del Born, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 l de nata líquida
  • 175 g de formatge per untar
  • 2,5 fulls de gelatina
  • 125 g de sucre
  • Per al coulis de mango:
  • 1 mango madur
  • 300 g de sucre

PREPARACIÓ

Per fer el coulis de mango, poseu en un bol el mango tallat a daus i el sucre i deixeu-ho coure durant 30 minuts a foc suau.
Després, poseu-ho en un bol, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho refredar a la nevera.

Per fer la bavaresa, poseu en un bol la meitat de la nata líquida i comenceu-la a muntar amb una forquilla. Quan estigui mig muntada, afegiu-hi el sucre, acabeu-la de muntar i reserveu-la a la nevera. Tot seguit, escalfeu la resta de la nata líquida al microones. Quan estigui calenta, afegiu-hi els fulls de gelatina remullats i el formatge i remeneu-ho bé amb una forquilla. A continuació, afegiu-hi la nata muntada i remeneu-ho tot bé. Finalment, ompliu un motllo amb la bavaresa i deixeu-la refredar a la nevera durant uns 10 minuts.

I ja per acabar, emplateu la bavaresa al centre del plat, desesmmotlleu-la, poseu-hi el coulis de mango per sobre i guarniu el plat amb una mica més de coulis pel voltant.
Anar al contingut