Batuts de fruita amb gelat

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 terrina de gelat de iogurt
  • 2 iogurts natural
  • 1 grapat de maduixes
  • unes fulles de menta
  • pinya natural
  • 1 terrina de gelat de llimona
  • 1 terrina petita de formatge fresc per escampar
  • 1 coca de vidre

PREPARACIÓ

1. Per fer el batut de maduixes, tritureu el gelat de iogurt, els iogurts, les maduixes i les fulles de menta, i ja el teniu llest. Serviu-lo en copes.
2. Per fer la crema de pinya, tritureu la pinya, el gelat de llimona i el formatge fresc.
3. Afegiu-hi la meitat de la coca esmicolada i acabeu-la de triturar amb la batedora perquè la crema quedi més espessa.
4. I, per acabar, feu uns dauets de pinya, els poseu al fons de les copes i les ompliu amb la crema. Feu unes teules amb l'altra meitat de la coca per decorar la copa.