Batida de manga (Batut de mango) - Minas Gerais, Brasil
- Programa: Karakia
- Cuina: Cristiane Murta, Barcelona
INGREDIENTS
- mango
- aigua
- sucre
PREPARACIÓ
La quantitat de mangos i d'aigua dependrà del nombre de persones que n'hagi de beure i de la consistència final que li vulgueu donar a aquest refresc, més dens o més líquid.
Peleu el mango, trossegeu-lo i tritureu-lo amb l'aigua (si el voleu prendre al moment, millor si l'aigua ja és freda).
Afegiu-hi sucre al vostre gust de dolçor i bateu-ho una mica més, perquè el sucre es desfaci.
Nota:
Pel punt de sucre, a banda del vostre paladar, cal que tingueu en compte si el mango és molt o poc madur.
Peleu el mango, trossegeu-lo i tritureu-lo amb l'aigua (si el voleu prendre al moment, millor si l'aigua ja és freda).
Afegiu-hi sucre al vostre gust de dolçor i bateu-ho una mica més, perquè el sucre es desfaci.
Nota:
Pel punt de sucre, a banda del vostre paladar, cal que tingueu en compte si el mango és molt o poc madur.