Barquetes per fer un pica pica

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Aquestes barquetes les podeu fer amb qualsevol material que tingueu a casa i a la nevera, restes d'altres dies.
  • formatge manxego amb api cru i vinagre de Mòdena
  • truita de carbassó amb botifarra negra
  • botifarra de perol amb pebrot del padrón i pesto genovès
  • bacallà marinat,
  • ous de salmó
  • poma
  • pernil d'ànec
  • salmó fumat o marinat per vosaltres mateixos

PREPARACIÓ

Trieu pans de qualitat i de diferents menes (de motlle, de formatge, de nous, d'oliva, xapata, integral , etc..), i talleu-ne llesques d'1 cm d'amplada, en sentit oblic, en triangle, ect ... Si teniu restes de pa, torreu-les al forn a 100 graus.

Disposeu totes les llesques en plats diferents.

Feu una truita rodona de carbassó i botifarra negra. Talleu-la en dauets.
Marineu el bacallà dessalat en oli d'oliva. Marineu també el salmó si l'heu comprat cru.

Podeu untar les llesques de pa i posar-hi al damunt els diversos ingredients que hagueu preparat, d'acord amb el que heu comprat i el que teniu a casa.