Bambú. Tallarines saltades amb bambú

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a dues persones:
  • 200 g de tallarines fresques
  • 1 pot de bambú en conserva
  • brots de soja
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 pastanaga
  • 1 carbassó petit
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 1 llauna o pot de cues de gamba cuites en conserva
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

1. Amb la mandolina, feu cintes primetes amb la pell del carbassó i amb la pastanaga pelada.
2. Talleu-les transversalment amb el ganivet a la juliana.
3. Escalfeu aigua amb sal. Quan bulli, poseu-hi la pasta i coeu-la.
4. Talleu els brots de bambú a talls més petits.
5. Escalfeu una paella gran per fer el plat.
6. Poseu-hi una mica d'oli i salteu-hi els brots de soja. Incorporeu-hi la pastanaga, el carbassó, el bambú i, finalment, les gambes... Perquè no se us cremi tot, podeu afegir-hi una mica d'aigua del bambú.
7. Incorporeu-hi la pasta, salteu-ho fins a amalgamar tots els sabors, i per últim poseu-hi la soja. Mireu que tot plegat estigui al punt de sal. Llestos...