Bambú. Tallarines saltades amb bambú
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a dues persones:
- 200 g de tallarines fresques
- 1 pot de bambú en conserva
- brots de soja
- 1 ceba de Figueres
- 1 pastanaga
- 1 carbassó petit
- 2 cullerades de salsa de soja
- 1 llauna o pot de cues de gamba cuites en conserva
- oli
- sal
PREPARACIÓ
1. Amb la mandolina, feu cintes primetes amb la pell del carbassó i amb la pastanaga pelada.
2. Talleu-les transversalment amb el ganivet a la juliana.
3. Escalfeu aigua amb sal. Quan bulli, poseu-hi la pasta i coeu-la.
4. Talleu els brots de bambú a talls més petits.
5. Escalfeu una paella gran per fer el plat.
6. Poseu-hi una mica d'oli i salteu-hi els brots de soja. Incorporeu-hi la pastanaga, el carbassó, el bambú i, finalment, les gambes... Perquè no se us cremi tot, podeu afegir-hi una mica d'aigua del bambú.
7. Incorporeu-hi la pasta, salteu-ho fins a amalgamar tots els sabors, i per últim poseu-hi la soja. Mireu que tot plegat estigui al punt de sal. Llestos...
2. Talleu-les transversalment amb el ganivet a la juliana.
3. Escalfeu aigua amb sal. Quan bulli, poseu-hi la pasta i coeu-la.
4. Talleu els brots de bambú a talls més petits.
5. Escalfeu una paella gran per fer el plat.
6. Poseu-hi una mica d'oli i salteu-hi els brots de soja. Incorporeu-hi la pastanaga, el carbassó, el bambú i, finalment, les gambes... Perquè no se us cremi tot, podeu afegir-hi una mica d'aigua del bambú.
7. Incorporeu-hi la pasta, salteu-ho fins a amalgamar tots els sabors, i per últim poseu-hi la soja. Mireu que tot plegat estigui al punt de sal. Llestos...