Bacallà pil-pil

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Albert Asín
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona
  • Informació nutricional
    +Obre

    El bacallà és un peix blanc i per tant te un baix contingut en greix, però amb una bona porció de àcids grassos omega-3. La seva carn és rica en proteïnes d'alt valor biològic i amés conté varietat de vitamines ( grup B, D, A i E) i minerals (potassi, fòs

INGREDIENTS

  • 4 trossos de bacallà dessalat
  • 400 g mongetes Santa Pau
  • 1 cabeça d'all
  • bitxos
  • 1 fulla de llorer
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó l'oli, els alls, el llorer i el bitxo tallat a trossets i deixeu-lo coure a foc suau fins que arrenqui el bull.
A continuació, retireu-lo del foc, poseu-hi el bacallà i deixeu-lo confitar durant mitja hora. Després, retireu el bacallà i reserveu-lo.Per fer el pil-pil poseu en un bol l'oli de confitar el bacallà amb els alls i el bitxo i tritureu-lo amb el túrmix.Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les mongetes de Santa Pau. I ja per acabar, emplateu el bacallà, salseu-lo amb el pil-pil i poseu-hi les mongetes al costat.