Bacallà, pebrots i cremeta d'all

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Terés
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Menut, Belianes (Urgell)

INGREDIENTS

  • farina de força
  • 200 g de pebrots verds
  • 100 g de pebrot vermell
  • 1 culleradeta de sucre
  • 4 grans d'all
  • 4 rodanxes de bitxo
  • Per a la crema d'all:
  • 100 g d'all
  • oli d'oliva
  • 100 g de nata líquida
  • sal i pebre de Caiena

PREPARACIÓ

Per començar, salteu els pebrot tallats a tires en una paella amb oli ben calent i una mica de sucre.
Seguidament, retireu els pebrots, poseu a la mateixa paella l'all laminat i una mica de bitxo i torneu-hi a posar els pebrots.

Per fer la cremeta d'all, confiteu els grans d'all pelats en un cassó amb oli durant 10 minuts. Després, retireu l'oli del cassó, afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho coure durant 10 minuts més. Tot seguit, poseu-ho a la Thermomix i afegiu-hi l'oli a poc a poc mentre es fa la cremeta. Quan estigui a punt, rectifiqueu de sal i pebre.

Finalment, en una paella amb oli ben calent, fregiu els talls de bacallà enfarinats.

I ja per acabar, emplateu la cremeta d'all, poseu-hi el tall de bacallà a sobre i al costat el pebrot.
Anar al contingut