Anar a la navegació principal
Bacallà de Quaresma
INGREDIENTS
- 4 talls de bacallà dessalat
-
4 carxofes
-
1 ceba grossa -2 ous durs
-
4 tomàquets madurs
-
1 gra d'all
-
1 fulla de llorer
-
1 got d'oli d'oliva
-
1 culleradeta de pebre vermell dolç
-
1 copa de vi blanc
-
1 tassa de brou de peix
-
sal i sucre Per a la picada:
-
ametlles
-
1 galeta
-
julivert
PREPARACIÓ
- Primer de tot, poseu l'oli d'oliva en un cassó i feu el sofregit de ceba picada, l'all picat i una fulla de llorer.
- Un cop ja estigui ben daurat, tireu-hi el pebre vermell i tot seguit el vi blanc.
- Quan arrenqui el bull incorporeu-hi el tomàquet tallat a daus. Deixeu-ho coure i després afegiu-hi el bacallà i les carxofes pelades i tallades.
- Mentrestant, aprofiteu per fer la picada amb una mica de sal, les ametlles, un parell de galetes i una mica de julivert trinxat.
- Deixateu-la amb una mica de brou i afegiu-la a la cassola.
- Poseu-hi els ous durs tallats, i si fa falta, una mica de sucre per treure l'acidesa.
Anar al contingut