Bacallà confitat amb greix d'ànec amb carxofes

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Bacallà confitat amb greix dànec amb carxofes
  • (2 persones)
  • 2 talls de morro de bacallà (150 g)
  • ¿ l de greix d'oca o d'ànec
  • 4 carxofes
  • vinagre de Mòdena
  • 50 g de canonges

PREPARACIÓ

1. Comencem a preparar el plat escalfant el greix d'ànec a foc lent. Tallem les carxofes i posem les tiges i les bases dins el greix. Un cop confitades, les deixem reposar damunt un paper absorbent.

2. Confitem el bacallà. El tindrem de tres a quatre minuts a foc lent, sense que bulli.

3. A continuació, tallem les carxofes a trossets petits i les anem col·locant com a base del plat.

4. En un bol hi posem una mica de greix i hi afegim vinagre de Mòdena. Ho muntem fins que tingui textura de salsa.

5. Un cop confitat el bacallà, el posem també damunt d'un paper absorbent. I ja ho podem emplatar.