Bacallà Can Solé

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ernesto Jordan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Solé, Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 trossos de morro de bacallà
  • 4 patates mitjanes
  • farina
  • fumet
  • allioli
  • oli d'oliva verge Per a la salsa de romesco:
  • 1 kg de tomàquets
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 nyora
  • bitxo
  • ametlles torrades
  • vinagre
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, prepareu la salsa de romesco barrejant tots els ingredients, coueu-los al forn i, finalment, passeu-los per un passapuré.
A continuació, poseu oli en una paella i, quan estigui calent, ofegueu-hi les patates, procurant que no quedin gaire rosses. Retireu les patates i aprofiteu el mateix oli per fregir el bacallà que prèviament haureu enfarinat. I per acabar, poseu el bacallà i les patates en una safata, i afegiu-hi el romesco i el fumet. Deixeu-ho al forn a 180 graus durant 5 minuts. Finalment, afegiu-hi l'allioli i gratineu-ho 5 minuts més.
Anar al contingut