Bacallà amb sobrassada

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Bach

INGREDIENTS

  • 12 talls de penca de bacallà (150 g cada tall)
  • 1/2 kg de patates
  • 1/2 kg de pèsols
  • 250 g de sobrassada
  • oli
  • farina
  • 1 copa de brandi
  • pebre vermell

PREPARACIÓ

Primer de tot, enfarineu els talls de bacallà i fregiu-los en una paella amb força oli. Reserveu-los.
En la mateixa paella, fregiu unes patates tallades a làmines ben finetes, i quan estiguin daurades reserveu-les. Feu servir la mateixa paella per a fer la salsa amb una fulla de llorer, pebre vermell i el brandi. És important que no se us cremi perquè us quedaria amarga. Prepareu el plat amb una base de patates, la sobrassada i el bacallà. Per sobre, poseu-hi all i julivert picat, uns pèsols bullits i la salsa. Enforneu-ho 1 minut a 150º i serviu el plat amb uns pebrots escalivats.