Bacallà amb panses, pinyons i tapadora

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Bacallà amb panses, pinyons i tapadora
  • (per a 2 persones)
  • 2 cebes de Figueres
  • 3 grans d'all
  • julivert
  • 2 talls de morro de bacallà (150 g)
  • 3 ous
  • pinyons
  • panses de Corint
  • farina
  • bròquil
  • espinacs
  • brou de verdura

PREPARACIÓ

1. Comencem a fer el sofregit tallant la ceba i els alls. Posem l'oli a la paella i hi daurem els alls.

2. Després hi afegim la ceba i hi tirem una mica de sal. Ep, important! Hi posem la tapadora!

3. Passem el bacallà per l'ou i la farina. Mentrestant, posem en un cassó aigua, sal i vinagre i hi fem bullir els tres ous. I també fregim el bacallà.

4. Per preparar la salsa barregem la farina, un gra d'all, el julivert i l'ou i ho triturem tot. En una cassola, hi posem l'oli, els pinyons, les panses, el sofregit, el brou vegetal i el tomàquet concentrat. Després, hi afegim les bledes, el bròquil, el bacallà, els ous durs i el julivert. Al final, hi posem la tapadora... i cap al forn a 180 ¿ 200 graus!