Bacallà amb panses, pinyons i tapadora
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Bacallà amb panses, pinyons i tapadora
- (per a 2 persones)
- 2 cebes de Figueres
- 3 grans d'all
- julivert
- 2 talls de morro de bacallà (150 g)
- 3 ous
- pinyons
- panses de Corint
- farina
- bròquil
- espinacs
- brou de verdura
PREPARACIÓ
1. Comencem a fer el sofregit tallant la ceba i els alls. Posem l'oli a la paella i hi daurem els alls.
2. Després hi afegim la ceba i hi tirem una mica de sal. Ep, important! Hi posem la tapadora!
3. Passem el bacallà per l'ou i la farina. Mentrestant, posem en un cassó aigua, sal i vinagre i hi fem bullir els tres ous. I també fregim el bacallà.
4. Per preparar la salsa barregem la farina, un gra d'all, el julivert i l'ou i ho triturem tot. En una cassola, hi posem l'oli, els pinyons, les panses, el sofregit, el brou vegetal i el tomàquet concentrat. Després, hi afegim les bledes, el bròquil, el bacallà, els ous durs i el julivert. Al final, hi posem la tapadora... i cap al forn a 180 ¿ 200 graus!
2. Després hi afegim la ceba i hi tirem una mica de sal. Ep, important! Hi posem la tapadora!
3. Passem el bacallà per l'ou i la farina. Mentrestant, posem en un cassó aigua, sal i vinagre i hi fem bullir els tres ous. I també fregim el bacallà.
4. Per preparar la salsa barregem la farina, un gra d'all, el julivert i l'ou i ho triturem tot. En una cassola, hi posem l'oli, els pinyons, les panses, el sofregit, el brou vegetal i el tomàquet concentrat. Després, hi afegim les bledes, el bròquil, el bacallà, els ous durs i el julivert. Al final, hi posem la tapadora... i cap al forn a 180 ¿ 200 graus!