Bacallà al vapor amb porrusalda

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Baldo Bernal
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Per a hipertensos
  • Informació nutricional
    -Obre

    La verdura és un aliment molt lleuger, ric en aigua, fibra, vitamines i minerals. Es recomana menjar-ne dues vegades cada dia i, com a mínim, una ració en cru.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:
  • 4 lloms de bacallà
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre
  • 2 patates
  • 1 porro
  • 2 pastanaga
  • pell de bacallà

PREPARACIÓ

Per preparar la porrusalda tallem la patata, el porro i la pastanaga (laminat ganivet 5) amb el processador d'aliments del robot. Juntament amb les pells de bacallà, les cobrim amb aigua i hi posem una mica de sal. Posem el bacallà a la vaporadora. Tanquem amb la tapa protectora i programem 15 minuts a 110º (velocitat 3).

Dos emplatats:

1.- Esqueixem una mica el bacallà i el presentem amb la porrusalda (sopa de porros).

2.- Triturem tots els ingredients per mostrar el vas triturador. Fem un puré per fer la presentació del llom de bacallà.
Anar al contingut