Bacallà al vapor amb porrusalda
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Baldo Bernal
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Per a hipertensos
- Informació nutricional -Obre
La verdura és un aliment molt lleuger, ric en aigua, fibra, vitamines i minerals. Es recomana menjar-ne dues vegades cada dia i, com a mínim, una ració en cru.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones:
- 4 lloms de bacallà
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre
- 2 patates
- 1 porro
- 2 pastanaga
- pell de bacallà
PREPARACIÓ
Per preparar la porrusalda tallem la patata, el porro i la pastanaga (laminat ganivet 5) amb el processador d'aliments del robot. Juntament amb les pells de bacallà, les cobrim amb aigua i hi posem una mica de sal. Posem el bacallà a la vaporadora. Tanquem amb la tapa protectora i programem 15 minuts a 110º (velocitat 3).
Dos emplatats:
1.- Esqueixem una mica el bacallà i el presentem amb la porrusalda (sopa de porros).
2.- Triturem tots els ingredients per mostrar el vas triturador. Fem un puré per fer la presentació del llom de bacallà.
Dos emplatats:
1.- Esqueixem una mica el bacallà i el presentem amb la porrusalda (sopa de porros).
2.- Triturem tots els ingredients per mostrar el vas triturador. Fem un puré per fer la presentació del llom de bacallà.