Bacallà al forn amb pernil i tomàquet

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Bacallà al forn amb pernil i tomàquet
  • (per a 2 persones)
  • 2 talls de bacallà (200 g)
  • 100 g de pernil serrà
  • julivert
  • all
  • pebre vermell
  • 2 tomàquets d'amanir
  • patates del platillo
  • pell del bacallà

PREPARACIÓ

1.Preparem en una safata una base de tomàquet ratllat amanit amb oli d'oliva.

2.Posem el bacallà amb paper de cuina perquè n'absorbeixi l'excés d'aigua. El posem a sobre del pernil. Hi afegim una rodanxa de tomàquet al damunt i ho emboliquem.

4.Bullim les patates, i un cop pelades, posem les rodanxes embolicades a la safata, amb el tomàquet.

5.Hi afegim pebre vermell dolç, sal gruixuda, i el posem directament al forn uns 150 graus durant 10 minuts.

6.Fregim les patates, tallem la pell del bacallà i el julivert ben petit.

7.Posem a la paella els trossos de pell.

8.Traiem el bacallà del forn.