Bacallà a la llauna amb vi blanc

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Ramonet

INGREDIENTS

  • 1 kg de bacallà (8 trossos de morro)
  • 1/4 de l d'oli d'oliva
  • farina
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 got de vi blanc
  • 4 grans d'all
  • julivert

PREPARACIÓ

Comenceu enfarinant el bacallà i fregint-lo en una paella amb l'oli ben calent. Reserveu-lo en una cassola de terra.
Traieu una mica d'oli, i a la mateixa paella, fregiu els alls tallats a làmines, després poseu-hi el pebre vermell (amb compte que l'oli no estigui gaire calent perquè no interessa que es cremi) i finalment el vi blanc. Doneu-hi unes voltes i tireu-lo a la cassola amb el bacallà. Espolseu-hi una mica de julivert pel damunt, poseu-ho al forn un parell de minuts i ja podeu muntar el plat. Podeu acompanyar-ho amb pebrots fregits.